18 kol 2022
2. ŽMNL: Sve veća gužva u borbi za doigravanje
Futsal

2. ŽMNL: Sve veća gužva u borbi za doigravanje

Golijada s čak 14 zgoditaka je viđena u dvoboju Svetog Ante i Raštana. Od samog početka su sveci zagospodarili terenom i na krilima Rončevića do vrha napunili “Raštansku mrežu”. Naravno da Škuca i društvo nisu ostali dužni pa smo dobili ljepoticu kola.

Mali caffe je propisno napunio mrežu Bilog briga kojima je ovaj poraz malo skratio ambicije zvane prva liga. MC sada lakše diše te su pobjegli iz opasne zone.

Na trag pobjeda se vratila Brodarica i uključila se u kompliciranu tablicu. Dasiaddo je pružio i više nego častan otpor no fenjer i dalje svijetli u njihovom dvorištu.

Derbi kola između Primorca i Young boysa je odnio bodove u Smilčić. Prvi dio je bio šahovska partija bez golova no nastavak je donio uragan boysa i veliku pobjedu!

Veliko nogometni rezultat u malom nogometu je kratak opis dvoboja između Kontre i Sv.Mihovila. Promašene šanse ali i čvrste obrane su kumovale praznim mrežama do pred sam kraj. Ipak Kontra nalazi put ka mreži i odnosi vrijedni trobod u direktnom dvoboju opstanka.

Višnjik je prekinuo seriju remija i s pobjedom nad Balijem se vinuo u visine tablice. Bali tone sve više i ne zna se imaju li snage za pobjeći s dna tablice!

Tekst: Krešimir Zrilić

Foto: Futsal Zadar