19 tra 2021
Karoglan ni nakon slavlja nad HAŠK-om nije na čistome: Ne mogu biti do kraja zadovoljan, spori smo!
Naslovna slider

Karoglan ni nakon slavlja nad HAŠK-om nije na čistome: Ne mogu biti do kraja zadovoljan, spori smo!

Nogometaši Zadra upisali su i treću pobjedu u dosadašnjih pet pripremnih ogleda uoči početka proljetnog dijela 2. HNL. Nakon slavlja nad Uskokom i Slogom, te poraza od Solina i Trnja, Zadrani su u subotu na Stanovima s 2:0 pobijedili momčad trećeligaša HAŠK-a iz Zagreba.

Pobjeda je pobjeda i ne treba joj se gledati. Iako, ako bi se krtenulo u analizu, našlo bi se još dosta toga na čemu će momčad trenera Mislava Karoglana morati poraditi do početka prvenstva.

„Da. Ni ja nisam zadovoljan do kraja. Mislim da imamo još puno posla za odraditi. Neke stvar su nedorečene tako da imam pomiješane osjećaje nakon ove utakmice. Ono što me brine je to što mi nismo brza ekipa i ako nemamo kvalitetnu reakciju u odlukama onda nastaju problemi.“

Ono što svakako ulijeva optimizam jest činjenica kako su na utakmici protiv HAŠK-a igrači koji su ušli s klupe pokazali da će Karoglan na njih moći računati. Unatoč mnogobrojnim izmjenama, koje su normalne u ovoj fazi priprema, ritam igre nije padao. Štoviše, postignut je i drugi pogodak.

„Slažem se ali budimo iskreni i recimo kako je u tom periodu igre ekipa HAŠK-a malo pala s ritmom. A ako ću krenuti u dublju analizu onda stvarno imam o čemu razmišljati“, zaključio je Karoglan.

Pred nogometašima Zadra sada su dvije pripremne utakmice koje će u srijedu s dvije momčadi odigrati protiv Primorca iz Biograda na Moru i Zagore.