04 pro 2021
Roko Jurišić: Dovoljan je samo pogled da ja i Marin znamo što jedan od nas misli
Naslovna slider

Roko Jurišić: Dovoljan je samo pogled da ja i Marin znamo što jedan od nas misli

Junak velike pobjede na Cattarom bio je sinoć vaterpolist Zadra 1952, Roko Jurišić. Na asistenciju Jovančevića, Jurišić se našao na pravom mjestu i pogodio osam sekundi prije kraja za konačnih 8:7 i veliko slavlje domaćina.

„Očekivali smo da ćemo ipak lakše stići do ovih bodova, međutim, sve ste vidjeli. Našim greškama i slabom koncentracijom doveli smo se do toga da utakmica skoro završi i bez pobjednika. Uspjeli smo se izvući i doći do ove pobjede. Ovakve pobjede i utakmice nam puno znače, čestitam svojim suigračima i navijačima koji su nas podržali kad je najviše trebalo”

Lijepa akcija za kraj Jovančević – Jurišić.

„Ha ha, jest bila je to lijepa uigrana akcija. Marin i ja smo skupa i počeli igrati i trenirati vaterpolo prije deset godina. Dovoljno je da se pogledamo i da znamo što je koji od nas zamislio. Baš sam sretan i drago mi je da smo stigli do ova tri boda”.

Valjevo u gostima.

„Sve srpske momčadi su posebno opasne u svom bazenu. Dobro ćemo se pripremiti za njih i idemo po pobjedu”.

Zadar 1952 se sada na tablici u borbi za poretkom od 7.do 12. mjesta nalazi na drugom mjestu s 13 bodova. Prvi je upravo suparnik koji ih sada očekuje Valjevo sa 17 bodova.