26 sij 2021
Petra Barbir srušila Mirlović Zagoru i poslala Super Chicksice na Final Four!
Futsal

Petra Barbir srušila Mirlović Zagoru i poslala Super Chicksice na Final Four!

Pobjedom nad ekipom Mirlović Zagore u dvoboju 12. kola na posljednjem turniru osnovnog dijela 1. HMNLŽ, koji se danas i sutra igra u O. Š. Zadarski otoci na Bilom brigu, Ženski malonogometni klub Futsal Super Chicks plasirao se na završni turnir četiriju najboljih ekipa ovog natjecanja. Uz predstavnice iz Zadarske županije tamo su svoje mjesto i prije zadarskog turnira osigurale i ekipe MC Plus, Alumnus i Meteora Futsal.

Pogodak odluke postigla je u 39. minuti dvoboja Petre Barbir koja je u situaciji jedan na jedan odmjerenim udarcem poslala loptu u gol.

Baš kako se i očekivalo od utakmice s velikim ulogom igra je bila prilično tvrda i bez nekih pretjerano lijepih poteza s obje strane. Inicijativu i bolje šanse ipak je stvarala domaća ekipa koje je na kraju za to i nagrađena pobjedom i povijesnim plasmanom na Final Four.

U nastavku turnira u Zadru Super Chicksice će odigrati još dva susreta u koji sada ulaze potpuno rasterećene. U prvom od njih večeras od 19,30 sati snage će odmjeriti protiv Alumnusa, dok u zadnjem dvoboju prije nastupa na završnom turniru sutra od 12,30 sati igraju protiv ekipe Meteora Futsal.