Vaterpolisti Zadra u A-2 regionalnoj ligi na Višnjiku dočekuju Cattaro. „Mljeti cijelu utakmicu za doći do pobjede!“

Vrijeme čitanja: 1 min


Ispred vaterpolista Zadra 1952 najvažniji je dio sezone. U nastavku A-2 regionalne lige momčad s Višnjika u borbi za poredak u subotu na svom plivalištu dočekuje crnogorski Cattaro u prvoj od pet utakmica koliko će ih Zadrani odigrati s protivnicima iz donjeg dijela tablice.

Svakako najvažniji cilj ovog dijela prvenstva bit će u konačnom poretku završiti ispred ostala dva hrvatska kluba Medveščaka i Galeba i na taj način u kasnijoj fazi osigurati nastup u doigravanju Prvenstva Hrvatske.

„To nam je svakako prioritet i sve ćemo učiniti da to i ostvarimo. To nam, kako sada stvari stoje, donosi odmah na otvaranju doigravanja PH Mladost u našem bazenu što bi bila velika nagrada za cijelu ekipu. Kako ne možemo očekivati da ćemo svladati Mladost otišli bi u razigravanje od petog do osmog mjesta što bi za nas bio veliki uspjeh“, rekao je trener u VK Zadar Ivo Radetić.

Na dvoboj protiv Cattara osvrnuo se i vratar Zadra Marko Slade.

„Imali smo tjedan dana za pripremu svega što nas očekuje u nastavku lige. Na krilima mladosti nadamo se kako ćemo ostvariti što više bodova i prikazati što bolju igru. Moramo krenuti jako od samog početka i bez obzira na rezultat „mljeti“ cijelo vrijeme trajanja utakmice i na kraju uzeti pobjedu.“

Utakmica na zatvorenom plivalištu Višnjik počinje u 18 sati. Ulaz je besplatan.