19 tra 2024
D. Melnik, KK Diadora: “Želimo uzvratiti Sukošanu za poraz iz prvog djela”
Košarka

D. Melnik, KK Diadora: “Želimo uzvratiti Sukošanu za poraz iz prvog djela”

Deveto kolo Druge lige košarkaša donosi u petak s početkom u 21 sat u dvorani OŠ zadarski otoci na Bilom brigu županijski derbi između košarkaša Diadore i Sukošana.

Obje momčadi odlično su otvorile nastavak prvenstva. Sukošan je na svom parektu bio bolji od Omiša dok su Entuzijasti slavili na gostovanju kod Cetine.

„Puno nam je značila ta pobjeda. Nije bilo lagano a to smo i očekivali. Izvukao nas je Mario Pešut na čijim smo krilima stigli do važna dva boda” – istaknuo je trener KK Diadora, Darko Melnik.

Zadovoljan je Melnik načinom kako su iskoristili stanku u prvenstvu.

„Stanka je dobro iskorištena, radilo se punom parom gotovo svaki dan u tjednu pa se ovim putem zahvaljujem ravnatelju škole Zadarski otoci na ustupanju dvorane. Dečki su bili marljivi i rezultat toga bio je vidljiv već i protiv Cetine”.

Ozljede u velikoj mjeri kroje sastav Diadore.

„Nažalost crni niz ozljeda se nastavio i s prvim kolom drugog dijela prvenstva, pa tako i za sljedeće kolo ne možemo računati na novopridošlog Blaževića, a upitan ostaje i Marčev koji je dobio neugodan udarac u koljeno te se pridružio nekolicini prvotimaca”.

Uz Blaževića još je nekoliko igrača došlo u vaše redove.

„Zaigrao je opet Pešut, to nam je daleko najveći dobitak što se pokazalo već i protiv Cetine. I Lovre Kovačević nam se priključio isto kao i juniori Bujar Maroshi, Rino Žunić i Maurizio Dellavia”

Sukošan je pred vratima.

„Fešta od košarke, pobijedili su nas u Sukošanu i želimo im uzvratiti na isti način. Pozivam ljubitelje košarke u našu dvoranu na Bili brig, a našim navijačima možemo samo obećati borbu do zadnjeg atoma snage”.

Ogled će se igrati s početkom u 21 sat.