Mazija uoči gostovanja Giganta na Višnjiku: “Smoći snage za odigrati jednu dobru utakmicu!”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Košarkašice Zadra u dvoboju 15. kola Prve lige za žene pred svojom će publikom danas ugostiti ekipu Podravac Gigant. Nakon nekoliko težih ispita konačno će igračice trenerice Marije Mazije za protivnika imati ekipu iz donjeg dijela ljestvice koja kvalitetom sigurno ne može odgovoriti njenim igračicama. Pogotovo ne na domaćem parketu.

Stoga neki problemi koji postoje unutar ekipe Zadra, poput ozljede Lucije Perice, u ovoj utakmici ne bi trebali doći do izražaja.

„Kratki smo u rotaciji ali smatram kako ćemo ipak smoći snage da odigramo jednu dobru utakmicu u kojoj ćemo doći do novih bodova“, rekla je u najavi utakmice Mazija i dodala kako je unatoč činjenici da je u dosadašnjem dijelu prvenstva skupila tek tri pobjede, ekipa Poodravac Giganta dobra ekipa koja u utakmicu u Zadru ulazi rasterećena.    

„Mi se u niti jednom trenutku ne zavaravamo kako je ispred nas jedna lagana utakmica. Njihova pozicija na ljestvici ne odaje pravo stanje njihove kvalitete. To je ekipa koja igra svih 40 minuta bez obzira na rezultat i ja se nadam kako ćemo imati odgovor na takvu njihovu igru.“

Utakmica u dvorani 3 SC Višnjik počinje u 20 sati.