27 stu 2021
A. Matak: “Vjerujem kako bi protiv Grmoščice mogli do novih bodova!”
Kuglanje

A. Matak: “Vjerujem kako bi protiv Grmoščice mogli do novih bodova!”

Kuglači Zadra u dvoboju 13. kola Prve HKL u subotu gostuju u Zagrebu kod Grmoščice, trenutačno trećeplasirane momčadi prvenstva. Nakon domaćeg remija u prošlom kolu protiv Medveščaka i boda “velikog kao kuća”, kako ga je okarakterizirao jedan od najzaslužnijh što su do njega uopće i došli Ante Matak, pred Zadranima je novi težak ispit.

Iako momčad Grmoščice nije nepobjediva, što su uostalom igrači Zadra pokazali pobjedom u Mocirama u dvoboju 4. kola, za nove će bodove naši kuglači morati odigrati utakmicu na najvišem nivou. Jer činjenica je kako su od tog dvoboja ove dvije momčadi krenule u suprotnim pravcima pa se danas Grmoščica bori za mjesto koje vodi u neko od europskih natjecanja dok Zadar gleda kako spasiti živu glavu i obezbjediti ostanak u prvoligaškom društvu.

„Ono što je sigurno jest kako nas očekuje jedna teška utakmica protiv jednog odličnog protivnika. No, ništa nije nemoguće ako budemo na onoj razini igre na kojoj smo bili u utakmici protiv Medveščaka. U svakom slučaju mi se nećemo predati još i prije negoli je susret uopće započeo. Mi se ustvari ne predajemo nikada i ja zaista vjerujem kako bi u Zagrebu mogli doći barem do još jednog boda“, poručio je Matak.

UItakmica u Kuglani Grmoščica igra se u subotu 02. veljače na zagrebačkoj Ilici s početkom u 15 sati.