03 srp 2022
S. Perica: Bilo je vrijeme za promjenu. Kasimpasa ima velike ambicije.
Naslovna slider

S. Perica: Bilo je vrijeme za promjenu. Kasimpasa ima velike ambicije.

Zadarski nogometni internacionalac Stipe Perica igrač talijanskog prvoligaša Udinesea odlazi na novu posudbu. Nakon što je prvi dio sezone proveo u članu talijanske Serie A Frosinoneu, njegova nova destinacija je do kraja ovog natjecateljskog djela turska Kasimpasa.

Riječ je o uglednom turskom prvoligašu koji se trenutačno na tablici Super Lig nalazi na petom mjestu.

„Presretan sam, jedva čekam nove izazove u novoj državi i klubu.Bilo je vrijeme za promjenu. Kada me je agent nazvao i rekao za ponudu Kasimpase nisam dvoumio niti trenutka. Prvi dojmovi su izvrsni, klub iz Istanbula raspolaže s uvjetima kao malo koji drugi klub. Veselim se prvim treninzima i jedva čekam debi za Kasimpasu”.

Nekoliko poznatih lica ga je tu dočekalo.

„Sve najljepše o klubu mi je ispričao moj suigrač iz Udinesea, vratar Simone Scuffet koji je također nedavno došao. Također, stigao je sada i iz Osijeka, Hajradinović tako da će proces aklimatizacije proći brzo. Ali i inače, stvarno s tim nikad nisam imao problema, tako da s puno optimizma gledam prema naprijed”.

Kasimpasa ima velike ambicije.

„Apsolutno i to mi se posebno sviđa, žele ući u Europu i sve ću učiniti da im pomognem svojim dobrim igrama i golovima”.

U napadu dominira Senegalac, Mbaye Diagne.

Strašan je, postigao je 20 golova u sedamnaest utakmice. Ne sumnjam da ćemo dobro surađivati i činiti ubojiti tandem”.

Već sutra prilika je za možda i debi.

Točno tako, gostujemo kod Basaksehira, ne bih imao ništa protiv da već tada upišem prve minute, ako ne bude tako onda će to biti početkom veljače kada na svom travnjaku dočekujemo Sivasspor” – dodao je na kraju Perica.

Foto: Kasimpasa