15 sij 2021
ŽMNK Futsal SuperChick u Sisku na trećem turniru 1. HMNLŽ! L. Marinović: “Idemo osigurati Final Four!”
Futsal

ŽMNK Futsal SuperChick u Sisku na trećem turniru 1. HMNLŽ! L. Marinović: “Idemo osigurati Final Four!”

Ženski malonogometni klub Futsal SuperChicks iz Poličnika ovog vikenda nastupa na trećem turniru Prve HMNLŽ. Turnir se igra u Sisku, a domaćin je ekipa Siscije.

„Očekuju nas tri utakmice. Prvu igramo protiv domaćina Siscije, a zatim i protiv MCPlusa i Omble. Cilja nam je uzeti šest bodova i nastavit borbu za završni turnir“, kaže trener SuperChicksica Luka Marinović.

Gdje mislite doći do tih šest bodova. Odnosno, koje ste ekipe ocijenili kao one koje bi mogli pobijediti?

„Pokazalo se kako su Siscija i Ombla dvije najlošije ekipe na turniru. Iako ne treba nikoga podcijeniti i treba u obje utakmice ući maksimalno. Protiv MC Plusa će biti vrlo teško jer je to poemni jedna od najboljih ekip au ovom trenutku što pokazuju i njihovi rezultati. Osvajačice su ovogodišnjeg izdanja Kutije šibice i zagrebačkog Winter Cupa što dovoljno govori o snazi te ekipe.“

Došlo je i do nekih promjena u vašoj ekipi. Neke su igračice napustile klub, a neke nove su pristigle.

„Tako je. Napustila nas je Petra Rudić koja je otišla u Mirlović Zagoru, a pristigla nam je vratarka Sara Skendrović. Na toj smo poziciji bili jako osjetljivi jer smo ostali samo na jednoj vratarki tako da smo se tu pojačali. Sara ima iskustva, a na ovom turniru imat će svoj debi za SuperChicksice“, za kraj će Marinović.

SuperChicksice turnir otvaraju danas utakmicom protiv domaćina Siscie od 13 i 30, u 17 sati očekuje ih sraz protiv ekipe MC Plus, dok zadnju utakmicu u Sisku igraju u nedjelju u 9 sati ujutro protiv Omble.