Kuglači Zadra u Mocirama dočekuju Medveščak. M. Baljak: “Pobjeda bi nam bila ključna u borbi za opstanak!”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Kuglači Zadra nakon dva uzastopna poraza u nastavku sezone u Prvoj HKL danas imaju priliku doći i do prvog slavlja. U kuglanu Mocire stiže im Medveščak, jedina momčad koju su kuglači Zadra u prvom dijelu prvenstva uspjeli pobijediti na strani. Pa iako Zadar možda ima kvalitetniji sastav od Zagrepčana, za nove, vrijedne, bodove trebat će se dobro pomučiti. Medveščak je u ovom trenutku momčad koja nema nikakvih briga oko ostanka što se za Zadrane ne može reći.

„Morat ćemo odigrati jednu stvarno dobru utakmicu. Pobjeda bi nam značila jako puno. Možda bi bila i ključna u borbi za opstanak u prvoligaškom društvu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili i na neki način smjestili se u sigurnost sredine ljestvice“, kaže u najavi današnje utakmice kapetan Zadra Marijo Baljak i dodaje:

„Medveščak je ekipa koja igra odlično na gostujućim stazama i tu se krije opasnost ovog dvoboja. Dobili su Kandita u Osijeku i Mertojaka u Splitu što dovoljno govori samo za sebe. Mi smo oslabljeni neigranjem Alena Kujundžića ali bez obzira na to i dalje smatram da smo mrvicu bolji od njih“, zaključio je Baljak.

Dvoboj u Mocirama počinje u 15 sati.