Slijede novi izazovi u 1. Sonik ŽMNL

Vrijeme čitanja: < 1 min

Slegli su se blagdanski dojmovi kao i turnirski i valja krenuti u borbu za bodove. Odrađen je i prijelazni rok, a proljeće otvaraju Ugljan i Puntamika. Boduli su na začelju i kreću u misiju spašavanja dok je Puntamika na tragu prošlosezonske forme i potajno gleda i play off.

Uzbuna je i na Paklenici jer bodova nema, bar ne dovoljno za miran san. Poljica je prava momčad za toplo-hladne rezultate i svaki znak je moguć u ovom dvoboju.

Nedjelja nosi dan derbija, a sve počinje s dvobojem Sambe i Vrsi, dvije najugodnije priče jeseni. Vrsi su cijelo vrijeme na vrhu tablice, dok je Samba kao debitant visoko i daleko od vatrenih pozicija.

Idassa Nadin je gubila i tržila tijekom mercata, ali Kontrol biro nije ekipa na kojoj se može uigravati. Zato znamo da će se gledati futsal za prste polizati.

A što tek reći o superderbiju između Varoši i Tina nego da svi putevi vode u Mocire. Tin na krilima titule iz Gospića čeka trenutne vladare zadarskog futsala. Imena sa svake strane jamče predstavu u rangu pariških kazališta, ali u Mocirama.

Stanovi će u smiraj nedjeljne večeri ganjati u derbiju začelja Ploču koja je kvalitetno osvježila roster. Više brige za sada imaju Pločani, no može li se okrenuti sreća na njihovu lopticu.

Vrući biogradski teren će posjetiti Plovanija koja bilježi lijepe rezultate. Gauni su skupili finu zalihu bodova i svaki bod ili tri, su put ka sigurnim vodama.

Tekst: Krešimir Zrilić

Foto: Futsal Zadar