17 sij 2022
M. Jovančević: Primorje je favorit ali idemo odigrati hrabro i nadati se najboljem
Naslovna slider

M. Jovančević: Primorje je favorit ali idemo odigrati hrabro i nadati se najboljem

Deseto kolo Triglav A-2 regionalne lige donosi gostovanje vaterpolista Zadra 1952 u Rijeci kod momčadi Primorja. Zadrani su u prošlom kolu poraženi na svom bazenu od Budve dok je Primorje slavilo na gostovanju kod Cattara.

Domaćin je velik favorit u ovom srazu, međutim, igrači Zadra 1952 ne ulaze u ovaj susret s unaprijed izvješenom bijelom zastavom.

„Mi u svaki ogled ulazimo s nakanom da iz njega izađemo kao pobjednici, sportski je tome težiti. Normalno je da se i drugu stranu dosta pita, Primorje je favorit, riječ je o momčadi koja kvalitetom pripada u sami vrh ove lige i želi se vratiti u A-1 ligu. Mi idemo odigrati hrabro, pokušat ćemo iskoristiti svako njihovo eventualno opuštanje pa ćemo vidjeti. Nedavno smo se sastali s njima u Kupu, bilo je neizvjesno do samog kraja, bilo bi lijepo kada bi i ove subote bili na tragu te partije kada smo do samog kraja bili u igri za pobjedom“ – istaknuo je igrač momčadi s Višnjika, Marin Jovančević.

Uoči ovog susreta koji će se igrati s početkom u 20 sati, Primorje se nalazi na petom a Zadar na osmom mjestu u konkurenciji dvanaest momčadi.

Foto: ŠC Višnjik