Zadrani u Baru traže pobjedu za bijeg s dna ljestvice i osvetu za poraz na Višnjiku!

Vrijeme čitanja: < 1 min

Košarkaši Zadra u nastavku ABA lige, u susretu 15. kola danas gostuju u Crnoj Gori, točnije u Baru kod tamošnjeg Mornara. U borbi za ostanak u regionalnom društvu Zadrani igraju utakmicu protiv protivnika koji se također nalazi u sličnoj situaciji s razlikom da ima i vrijednu pobjedu u prvom međusobnom dvoboju igranom u listopadu na Višnjiku.

Svakako će biti zanimljivo vidjeti i kako će na ovoj utakmici odreagirati bivši razigravač Zadra Malcolm Grant, koji danas nosi dres Mornara, a koji je iz kluba s Višnjika otpušten nakon što je struka donijela odluku kako nije zadovoljio kvalitetom.

“Ja se nadam da ćemo na toj utakmici biti pravi, da smo dali sebi za pravo da povećamo rotaciju, da dignemo intezitet igre. Dobili smo sada širinu i na unutarnjim i na vanjskim pozicijama. Smatram da jednim pravim pristupom možemo otići dole s jednom muškom utakmicom i tražiti svoju šansu”, poručio je strateg Zadrana, Ante Nazor i dodao:

“Gostovanje je neugodno, ali neke momčadi su prije nas pokazale da se može ravnopravno igrati od početka do kraja i temeljem toga zaista treba nametnuti neki svoj ritam, označiti targete koje treba napasti i držati se toga i u obrani i u napadu. Sigurno da na taj način isprovociramo tu šansu da okrenemo utakmicu u našu korist. Mislim da bi nam to bilo jako vrijedno u ovom trenutku.” 

Utakmica u dvorani Topolica u Baru počinje u 19 sati.