Š. Kraljević: “Prezadovoljni smo ostvarenim, polusezona je bila iznad svih očekivanja”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Prvi dio sezone igrači KK Sonik Puntamike u natjecanju Prve lige okončali su na trećem mjestu. Učinak momčadi koju vodi trener Šime Kraljević u jedanaest odigranih kola je osam pobjeda i tri poraza. Isti takav omjer imaju i vodeće Jazine te drugoplasirana zagrebačka Dubrava.

„Uspješna polusezona za nas. Prezadovoljni smo. Iznad očekivanja, definitivno. Išli smo iz utakmice u utakmicu i to nas je dovelo do ovoga za nas izvrsnog rezultata, diobe prvog mjesta”.

Jesu li sada ambicije i porasle.

„Porasle jesu, ali financijska situacija je takva da ona sve diktira. Mislili smo dovesti Planinića iz Zadra na posudbu, ali trener Nazor je rekao da na njega računaju u drugom djelu sezone tako da to nismo uspjeli realizirati. Za ostale igrače da dovedemo, teško možemo parirati s drugim klubovima”.

Znači, s istim igračkim kadrom krećete u drugi dio.

„Tako je, sretni smo da će nam se brzo vratiti nakon ozljede Roko Erslan a to očekujemo i od Ceranje. Pitanje je kad će doći u natjecateljsku formu, s njihovim povratkom nećemo žuriti ali puno će nam značiti u rotaciji to je sigurno”.

Planovi, želje.

„Definitivno biti među prve četiri momčadi, tomu težimo i to želimo ostvariti. Vjerujem da ćemo i uspjeti u toj svojoj nakani” – zaključio je Kraljević.