16 tra 2024
1. Sonik ŽMNL: Pala je zavjesa na posljednju jesensku dionicu u kojoj je Tin izgubio korak za vrhom
Futsal

1. Sonik ŽMNL: Pala je zavjesa na posljednju jesensku dionicu u kojoj je Tin izgubio korak za vrhom

Plovanija je još opijena čarolijom i nastavlja nizati odlične partije. Tin je bio na koljenima, no niti tri gola manjka nije bilo dovoljno da ih se sruši. Na kraju miroljubivi remi i svatko je na svoj način zadovoljan.
Isti scenarij je viđen u dvoboju Ploče i Idasse Nadin. Probuđena Ploča je igrala briljantno i onda stala što su njihovi protivnici iskoristili i došli do podjele bodova.

Ugljan bez zamjene je dugo odolijevao naletima Stanova, no polovicom nastavka su pukli i do kraja su doživjeli pravu havariju te ih čeka nemirno proljeće.

Puntamika je maestralno otplesala Sambu i skroz pobjegla s dna tablice. Hit jeseni iz Poličnika nije bio na visini i zasluženo su izgubili.

Varoš je dugo lomila žilavu Paklenicu pojačanu s fenomenalnim mladim Josipom Jurlinom, koji je zadao podosta muke prvacima, ali na koncu Varoš je upisala pobjedu vrijednu ostanka na vrhu. Paklenica bi trebala nastaviti s ovakvim pristupom i igrama te bi bilo više bodova na kontu.

Vrsi, skroz oslabljene, su dočekale Poljica, no dugo je na semaforu svijetlio početni rezultat. No onda se ukazao mladi velemajstor Karlo Perinić i s hattrickom srušio svaku nadu Poljica.

Gauni su se hrabro držali protiv Kontrol biroa, no za nešto više od časnog poraza nije bilo snage ni kvantitete. Tako se Kontrol biro približio vrhu i puše za vratom vodećoj trojci.

Tekst: Krešimir Zrilić

Foto: Futsal Zadar