A. Nazor o Olimpiji: “To je jedna od onih utakmica koju moramo dobiti”

Vrijeme čitanja: < 1 min

U press centru dvorane na Višnjiku danas je najavljena utakmica 14. kola regionalne ABA lige koju će sutra u Krešinom domu odigrati košarkaši Zadra i slovenske Petrol Olimpije.

Trener Zadra, Ante Nazor.

“To je jedna od onih utakmica koju moramo dobiti, protiv momčadi s kojom dijelimo posljednje mjesto na tablici, s istim brojem bodova. Moramo napraviti sve da napravimo korak prema gore, a to će ovisiti o našem pristupu, agresivnosti, timskoj igri i poštivanju ritma igre”.

Rekao je Nazor nešto više i o dolasku u momčad Luke Žorića.

“Jučer mu je bio prvi radni dan, on skoro 10 mjeseci nije bio u trenažnom procesu. Želimo da što prije dosegne željenu formu, nema sumnje da će biti veliko pojačanje za nas. U ovakvoj situaciji moramo ga koristiti, nemamo izbora”.

te suspenziji Wiliama Magaritya.

“Ovo je dokaz da se najlošije stvari događaju najboljim ljudima. Što se tiče radne etike i zalaganja to je igrač bez mane, kao rookie na ovakvoj razini igre je napravio veliki iskorak, nije imao oscilacija poput drugih koji su bili u njegovoj poziciji. Bio nam je prva opcija na četvorci i petici, nastojat ćemo taj problem svi zajedno anulirati”.

Utakmica s Olimpijom igrat će sutra s početkom u 20 sati.