27 velj 2024
VK Zadar 1952: Trener Ivo Radetić te igrači Cicero, Marinović i Martinović na okupljanju hrvatske vaterpolske U-15 selekcije
Naslovna slider

VK Zadar 1952: Trener Ivo Radetić te igrači Cicero, Marinović i Martinović na okupljanju hrvatske vaterpolske U-15 selekcije

Sisak je od danas do 6. siječnja domaćin okupljanja hrvatske vaterpolske reprezentacije za uzrast U-15. Izbornik te selekcije je Denis Šupe dok je njegov prvi pomoćnik trener u VK Zadar 1952, Ive Radetić.

„Na ovom okupljanju bit će 21 igrač kojeg želimo testirati i malo bolje upoznati kroz zajedničke treninge. Također, tu su i trojica naših mladih igrača Vito Cicero, Luka Martinović i Bartol Marinović te smo jako ponosni i zbog toga. Drago nam je da nastavljamo s tom praksom da naši dečki i dalje participiraju kroz razne reprezentativne uzraste“ – istaknuo je Radetić.

I ovo okupljanje dobro će doći Šupi i Radetiću da steknu još bolji uvid u sav potencijal koji se krije u malim Barakudama.

„Definitivno, vrlo brzo će se i ova brojka od 21 igrača svesti na onih 15, 16 na koje ćemo računati u kvalifikacijskom ciklusu koji nas očekuje za EP. Želimo tamo otići i igrati na toj smotri ovog ljeta i pokazati koliki se talent krije u ovim dečkima“ – zaključio je Ive Radetić.