Marin Masnić: “Polusezonom smo relativno zadovoljni!”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Seniori odbojkaškog kluba sa odrađenom polusezonom mogu biti relativno zadovoljni. Sve su bliže tome da osiguraju plasman u Superligu iduće sezone što je i bio glavni cilj postavljen pred momčad.

„Mislim da smo polusezonu odradili dobro. Nažalost, obilježile su je brojne ozljede koje su rezultirale nešto slabijim utakmicama protiv Varaždina i Medicinara Trnje, no one utakmice koje smo trebali pobijediti, odnosno protiv Šibenika i Croatije smo pobijedili pa na kraju mogu reći kako je polusezona bila zadovoljavajuća”, kaže trener Zadrana Marin Masnić.

Zadrani se nalaze na mjestu koje ih bez kvalifikacija vodi u Superligu.

„Mi smo svoj dio posla odradili onako kako smo zamislili. Bez ikakvog stresa držimo to treće mjesto i treba nam još šest bodova da i matematički osiguramo mjesto koje direktno vodi u viši rang. Ja se nadam da ćemo do njih doći već u kolima koja slijede pa da onda možemo dati priliku i našim mladim snagama.“

Mladim snagama na kojima će ostati igra Zadra kada i ove sezone nekoliko prvotimaca napusti klub. Realnost od koje u OK Zadar ne mogu pobjeći.

„Upravo tako. Ukoliko uđemo u Superligu, a siguran sam da hoćemo, opet će nas sustići ta naša stara boljka gdje ćemo morati nanovo sklapati ekipu. Ali što je tu je. Gotovo pa da smo naviknuli na takvu situaciju“, za kraj će Masnić.