Odbojkašice Zadra 2018. godinu žele ispratiti pobjedom u Novoj Gradišci!

Vrijeme čitanja: < 1 min

Srebro na završnici PH, gotovo osigurano mjesto među četiri najbolje ekipe Prve lige koje će se kroz koji mjesec boriti za doigravanje..uspjesi su to koji su najviše obilježili 2018. godinu kada su u pitanju odbojkašice Zadra.

Pred njima je, do početka 2019. godine još samo jedan ispit. I to nimalo lagan, jer u 13. kolu očekuje ih gostovanje kod vrlo dobre Nove Gradiške. Utakmica vrlo važna za obje ekipe u toj već spomenutoj borbi za play off.
“Nova gradiška je prošlogodišnji sudionik Superlige i sigurno je kako imaju veliku želju vratiti se tamo već ove sezone. Naše igračice su već i pomalo umorne ali siguran sam kako će dati sve od sebe za pobjedu nad ovim suparnikom koji nam je u jednu ruku i konkurent u borbi za plsaman u doigravanje. Siguran sam da u njim postoji motiv da ovu uspješnu 2018. godinu završe na najljepši mogući način”, rekao je u najavi utakmice trener u OK Zadar Domeniko Kresoja.
Dvoboj odbojkašica Nove Gradiške i Zadra igra se u subotu, 22. prosinca u dvorani Elektro-tehničke škole s početkom u 20 sati.