27 lip 2022
Nastavljena lijepa suradnja između ŠK Pakoštane i ŠK Cedevita
Košarka

Nastavljena lijepa suradnja između ŠK Pakoštane i ŠK Cedevita

Djeca iz Košarkaškog kluba Pakoštane gostovala su kod djece iz Škole košarke Košarkaškog kluba Cedevita.

Naime, riječ je o već tradicionalnom druženju između ova dva kluba. U Adventsko vrijeme mali Pakoštanci idu u Zagreb, a na ljeto mali dječaci iz Cedevite dolaze kod njih.

Valja naglasiti da su djeca iz Pakoštana za vrijeme boravka u Zagrebu smještena kod djece iz KK Cedevita. I to je ono najvažnije u ovoj priči. Na takav način razvila su su velika prijateljstva ne samo između djece već i njihovih roditelja.

Ovoga puta na turniru je KK Pakoštane sudjelovao s dvije ekipe. Jedna ekipa su bili dječaci rođ. 2006/ 2007. god., a druga ekipa dječaci rođ. 2008. i 2009. god.

Obje ekipe odigrale su po dvije utakmice u tri dana. Rezultat je bio u drugom planu ali to nije spriječilo male košarkaše da pokažu svoja umijeća.

Košarkaši Pakoštana nastupili su u sljedećem sastavu: Meštrov F., Pilić J., Stojanov B., Juričin L., Čudina P., Zeyen S., Maksan P.P., Bačkov A., Ivas M., Vaniš M., Bungur F., Šarić J., Šarić M., Bungur F., Kulaš V.,

Dinko Mandić, trener u KK Pakoštane

“Ovom prilikom zahvalio bih se roditeljima djece iz KK Cedevita na brizi oko naše djece kao i ljudima iz KK Cedevita koji su nam omogućili ovo prekrasno gostovanje. I na kraju ali najveće hvala treneru Škole košarke KK Cedevita prof. Hrvoju Đuraku, bez kojega sve ovo navedeno ne bi bilo moguće”.