Pobjednik Utakmice života Toni Mrkić potpisao ugovor s GNK Dinamo

Vrijeme čitanja: 2 min

Jedinstveni nogometni TV serijal Utakmica života, kao hrvatski inovativni proizvod, zainteresirao je kako sportsku tako i cjelokupnu hrvatsku javnost. Pobjednik prve sezone zanimljivog TV serijala Toni Mrkić upravo je potpisao jednogodišnji ugovor s GNK Dinamo.

Serijal je pružio priliku talentiranim mladim nogometašima za ulazak u profesionalni nogomet, a između 30 kandidata kao najbolji se istaknuo upravo 21-godišnji Zadranin. Tonijev ugovor na snagu stupa od 1. srpnja 2019., a do tada će brusiti vještine u HAŠK-u.

‘’Toni je igrač koji je pokazao određenu kvalitetu kroz projekt Utakmica života te smo potpisali jednogodišnji ugovor. On je odradio pripreme u našoj B momčadi i trenutno je u NK HAŠK kako bi skupio potrebnu minutažu te se nastavio razvijati. Mislim da je to dobar izbor za njega, a Dinamo će svakako pratiti njegov razvoj!’ – izjavio je na potpisivanju sportski direktor GNK Dinamo Marijan Vlak. 

Mladi veznjak se u serijalu Utakmica života istaknuo kontrolom sredine terena i pregledom igre što mu je donijelo titulu pobjednika. Potpisivanje za profesionalni nogometni klub bio je njegov dugogodišnji san koji napokon postaje stvarnost.

‘’Sretan sam i ponosan što je napokon došao dan mog potpisa s GNK Dinamo, čime sam ostvario svoj cilj koji sam si zadao ulaskom u kamp Utakmice života. Razina kvalitete ekipe, rada i uvjeta u ovom klubu neusporedivi su s onim što sam i gdje sam do sada igrao, te smo nakon ljetnih priprema u GNK Dinamo 2 odlučili da je za moj razvoj najbolja opcija odlazak u klub gdje ću imati bitnu ulogu i što veću minutažu. Uz kvalitetan rad i igranje u HAŠK-u, te uz dodatne individualne treninge, moj je cilj podići svoju kvalitetu u svim segmentima igre, te što bolji i spremniji krenuti u nove pripreme s ekipom GNK Dinamo 2!’’ – izjavio je Toni te dodaje: ‘’Kroz ljetne pripreme vidio sam gdje sam, što mi i koliko nedostaje, te da uz kvalitetan rad sigurno mogu odgovoriti zahtjevima koji se ispred mene stave na toj razini. Na kraju, želim se još jednom zahvaliti kompletnoj ekipi Utakmice života i Ivanu Rukavini kao vlasniku i autoru, bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće!’’