Miliša slavio kod muškaraca a Škarica najbolja ženska teniska rekreativka Zadarske županije

Vrijeme čitanja: 2 min

Susretima za poredak završila je jesenska teniska liga rekreativaca grada Zadra i Zadarske županije. Najzanimljiviji i odlučujući ogledi odigrani su na terenima TK Zadar 08.

Prve su na teren izašle djevojke te smo nakon toga dobili i imena pobjednika. Slavila je i prvo mjesto osvojila Sonja Škarica koja je u finalu rezultatom 6:3, 6:2 bila bolja od Merice Ivoš. U srazu za treće mjesto Antonija Goja je svladala Josipu Pupovac 6:3, 7:5.

Kod muškaraca Hrvoje Grgurović se lagano obračunao s Albertom Radovnikovićem slavivši 6:2, 6:1.

U finalu su se sastali Josip Miliša i Domagoj Vidaković. Prvi set pripao je Miliši s uvjerljivih 6:1, drugi je ponudio puno zanimljiviju borbu i izjednačenost. Nažalost, kod 4:3 za Milišu, Vidaković je zbog ozljede morao predati meč te je Josip Miliša stigao do naslova.

Zadovoljan što je još jedno izdanje uspješno privedeno kraju bio je i voditelj lige, Tome Paleka.

„Žal ostaje što muško finale nije odigrano do kraja, ali bez obzira na to, ja sam zadovoljan jer je u globalu sve proteklo dobro i u sportskom duhu. Kod muškaraca natjecalo se 90 igrača a kod žena njih 18. Čestitam svim sudionicima jer za mene su svi oni pobjednici. Već sada krećemo s pripremama za proljetni dio koji će početi sredinom veljače sljedeće godine“.

Finale ženske lige: Sonja Škarica – Merica Ivoš  6:3, 6:2

Za treće mjesto: Josipa Pupovac – Antonija Goja  3:6, 5:7

Finale muške lige: Josip Miliša – Domagoj Vidaković 6:1, 4:3 predaja Vidaković

Za treće mjesto: Hrvoje Grgurović – Alberto Radovniković  6:2, 6:1