Odbojkašice i košarkaši zadarskog Sveučilišta sudjelovali na međunarodnom turniru u Dubrovniku

Vrijeme čitanja: < 1 min

Odbojkašice i košarkaši Sveučilišta u Zadru sudjelovali su na međunarodnom studentskom turniru u Dubrovniku koji je završio finalnim utakmicama i utakmicama za poredak.

Odbojkašice su upisale dvije pobjede protiv ekipa Veleučilišta u Karlovcu i Sveučilišta Sjever i dva poraza od ekipa University of Pecs i Univerziteta u Zenici te su osvojile peto mjesto u konkurenciji sedam ekipa.
Prvo mjesto osvojile su odbojkašice Univerziteta u Prištini koje su u finalu bile bolje od ekipe University of Pecs.

Košarkaši su upisali dvije pobjede protiv ekipa RIT Croatia i Sveučilišta Sjever i jedan poraz od ekipe Univerziteta u Prištini te su osvojili peto mjesto u konkurenciji devet ekipa. Prvo mjesto osvojili su košarkaši Univerziteta u Prištini koji su u finalu bili bolji od ekipe Univerziteta Crne Gore.

Naša košarkaška ekipa osvojila je trofej Fair Play!!!

Na natjecanju u tricama nastupila su dva naša košarkaša Nikola Jadrijev i Josip Marcelić.

Nikola Jadrijev je ušao u finale i osvojio drugo mjesto!!!

Sastav odbojkaške ekipe: Enea Mujagić, Martina Juričević, Simona Nikpalj, Tea Magdić, Mia Puljek, Dora Lončarić, Manuela Miklaj, Petra Bilić i Magdalena Polaček.

Sastav košarkaške ekipe: Nikola Jadrijev, Josip Marcelić, Andro Kasunić, Tomislav Bilić, Karlo Banović, Matej Knežević, Karlo Buterin, Duje Mavra, Mate Mitar, Pavao Lepur i Luka Smajo.