A. Nazor: Energija, glad za pobjedom su ključ za slavlje protiv Igokee

Vrijeme čitanja: < 1 min

Petak donosi 11. kolo regionalne ABA lige i u dvorani Krešimira Ćosića ogled između košarkaša Zadra i Igokee. Zadrani su na omjeru od 3 pobjede i 7 poraza, učinak od 4 pobjede i 6 poraza imaju gosti iz Aleksandrovca.

Zadar je još uvijek bez pobjede na domaćem parketu, je li stiglo konačno vrijeme i za prvo domaće slavlje pitali smo trenera momčadi s Višnjika, Antu Nazora.

„Nadam se da ćemo taj niz uistinu prekinuti, pred svojim navijačima dužni smo igrati na gornjoj granici i mogućnosti. Energije, strasti mora biti puno a toga nije bilo u zadnjim utakmicama u Krešinom domu. To je ključ, ako dečki budu na tom nivou, gladni pobjede, vjerujem da ćemo stići do prvog slavlja kod kuće”.

Igokea, ima u svakom slučaju respektabilan sastav.

„Itekako, dominiraju iskusni igrači koje trebamo individualno i timski izbacivati iz ritma. Odlično su posloženi, ne bih nikoga posebno isticao kod njih. Ovo za njih ne smije biti jedan ugodan teren, moramo se odmah nametnuti, pokazati zube i prenijeti težište utakmice na cijeli teren i u okviru toga tražiti put do pobjede”.

Podrška će i ovog puta s tribina biti prava.

„Igračima uvijek ističem, Zadar je jedna velika emocija, strast, jednostavno ako igrači tako pristupaju na terenu bit će i podrške. Zadar igra na pogon Tornada, navijača, to je značaj ove sredine. Mora se tražiti identifikacija s publikom, to je značaj ove sredine koji zna često igrati i presudnu ulogu”.

Utakmica će se ovog petka igrati s početkom u 20 sati. Prijenos možete slušati u programu Radio Zadra.