2.ŽMNL: Zanimljivo je kao u najboljim trilerima u drugoj ligi

Vrijeme čitanja: 1 min

Pravo iskušenje čeka vodećeg Svetog Antu na Višnjiku. Mlada, rastrčana i lepršava igra Višnjika ne leži Svecima, no lider prvenstva ima svoje kvalitete, a ima i iskustvo.

Prvi pratitelj Primorac, će na megdan Raštanima koje igraju na refule, te sami ne znaju kako će reagirati, pa je teško bilo što prognozirati. Benkovačko -ljubački miks je kvalitetan dobro funkcioniraju i definitivno se ne misli se micati s ovih visina.

Kontra kao bivši prvoligaš stoji jako loše i krajnje je vrijeme da spreme bodove za mirniju zimnicu. Iako otočani iz Balija ne misle tako i neće prepustiti svoj teritorij.

Derbi kola ćemo vidjeti u dvoboju Young Boysa i Brodarice , preporuka je, tko god može neka poviri do Mocira. Brodarica leti na mlazni pogon i visoko je na tablici, dok boysi ” kašljucaju” i zasad povratak u prvu ligu djeluje daleko. Možda će nakon ovog kola biti lakše.

Može li Sv.Mihovil napokon prekinuti niz poraza u srazu s Murvicom ili će i dalje ostati prikovani za samo dno. Murvica je malo živnula i s optimizmom čekaju utakmicu.

Dasiaddo nakon lijepih bodova iz prošlog kola čeka Mali caffe i tu treba očekivati dobru utakmicu. Benkovački hakleri iz MC su dobri, no manjak igrača ih košta boljeg plasmana.

Srijeda nosi Bibinje gdje će biti vatreno, jer Tornadu stiže Bili brig. Mala dvorana, domaći teren i dobra forma stavljaju Tornadu breme favorita, no Jovići i ekipa nisu za baciti.