29 ožu 2024
Počinju prijave za Futsal Čaroliju!
Futsal

Počinju prijave za Futsal Čaroliju!

Dvanaesti mjesec, mjesec darivanja, veselja, radosti ali i zadarske “Futsal Čarolije”. Futsal turnir humanitarnog je karaktera koji pobuđuje zanimanje cijele županije pa čak i šire od toga.

Poznato je da su svi klubovi Udruge za Mali Nogomet Zadarske Županije nositelji ovog hvale vrijednog spektakla, njih 54, te ekipe iz kvartova i sela se želi okušati i dati svoj obol u sportskom i humanom dijelu.

Ove godine dolazimo do četvrtog izdanja, očekuje se brojka od 100 ekipa i pravo je umijeće zadnjeg dana nastupiti, a kamoli osvojiti turnir.

Prošlogodišnji naslov, kao i onaj od godinu prije, brani Varoš i s velikim motivom ulaze u obranu trofeja. Idassa Nadin je uzela povijesni prvi naslov i sigurno ne misli na tome ostati. Samim time da ih nema među dosadašnjim osvajačima je bačena rukavica Tinu, najpoznatijoj i najtrofejnijoj zadarskoj momčadi u povijesti.

Međutim kup sistem s kojim se igra, pun je zamki i lako je moguće da netko iz drugog pa čak i trećeg plana dođe do pokala.

Turnir počinje 17.12 i trajat će do 28.12, dok su prijave do 14.12, 20 sati, kad je zakazano izvlačenje parova.

Kotizacija za turnir iznosi 300 kuna, a prijaviti se možete na broj mobitela: 0988093 (Toni) i 0915345173 (Željko.)

Cijela priča je ponavljamo humanitarnog karaktera, i ove godine se igra za djecu OŠ VOŠTARNICA, svi mogu pomoći, svaki posjet Mocirama za vrijeme “Čarolije” je vaš korak ka tome.

Dvanaest dana Mocira i Čarolije je najmanje što možemo učiniti za djecu OŠ Voštarnica, a lijepog i uzbudljivog futsala neće nedostajati.