Antonela Begonja Orlić nakon debitantskog poraza u MMM nastupu: “Znam što mi je činiti da bi u drugoj borbi bila puno bolja”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Djevojka iz Privlake koja je adresu u Hrvatskoj zamijenila onom u Irskoj, Antonela Begonja Orlić doživjela je poraz u svom prvom profesionalnom MMA nastupu. Bolja od članice Bellatora na priredbi održanoj u Glasgowu nakon petnaest minuta borbe, sudačkom odlukom bila je Yasmin Castanho iz Brazila.

“Meč je bio dobar, izgubila sam na bodove, sve u svemu osobno nisam zadovoljna jer sam se malo kasno probudila što se tiče stand upa. Borba se odvijala 80% na podu i zadovoljna sam kako se odvio taj parteraški dio jer već skoro dvije godine učim bjj i stvarno se trudim i odradila sam to odlično protiv smeđeg pojasa, za prvu borbu protiv grapplerice super odrađen meč. Uvijek može bolje ali potvrdila sam sebi da mi bjj nije toliki problem i sad trebamo doraditi neke sitnice i biti ćemo spremni za sljedeći meč”- kaže Antonela.

Planovi za dalje.

“Nema tu puno priče, zatvoriti se u dvoranu i trenirati još jače”.

Sljedeća borba.

“Vrlo skoro, početkom iduće godine. Znam što trebam ispraviti kako bi u tom nastupu bila puno bolja nego u ovom debitantskom”.

Foto: (KO TV Media)