27 lip 2022
G. Jovančević: Drago mi je da napredujemo i da naša priča drži vodu
Naslovna slider

G. Jovančević: Drago mi je da napredujemo i da naša priča drži vodu

Pobjedom protiv VK Galeb iz Makarske vaterpolisti Zadra 1952 već sada nakon sedam odigranih kola imaju deset osvojenih bodova što ih je smjestilo u sredinu tablice u konkurenciji dvanaest momčadi u natjecanju Triglav A2 regionalne lige.

Ostvarili su do sada tri pobjede, tri poraza dok su jedan ogled završili bez pobjednika.

„Više smo sada osvojili nego u zadnje dvije sezone ukupno. Drago mi je da se povijest ne ponavlja nego da napredujemo. Ono što pričano u posljednje dvije i pol godine drži vodu. Igrači napreduju, igraju sve bolje i vjerujte da ovu utakmicu od sinoć ne bi dobili”.

Imali ste u drugoj dionici protiv Galeba imali vodstvo 7:2, u zadnjoj su gosti opasno priprijetili stigavši do 10:9. Pri vodstvu od pet razlike izrotirali ste gotovo cijelu postavu koja je napravila prednost.

„Nije bila to druga postava već kombinirana. Istina bilo je ih je više s klupe, to je činjenica. Na svim utakmicama želimo u igru ubaciti što veći broj igrač, međutim, ovog puta pokazalo se da ipak nemamo toliku širinu. Neki igrači s klupe loše su reagirali i tada smo se počeli mučiti. Ipak, pobjedu smo ostvarili i to je na kraju najvažnije, ali da nam je ovo škola, jest”.

Slijedi Kup.

„U grupi smo s Mladosti, Jugom i primorjem koje su daleko kvalitetnije momčadi. U tim susretima želimo postići još veću kemiju u momčadi kako bi što spremniji dočekali ono gostovanje u Triglav ligi kod Radničkog”.