27 velj 2024
L. Bujas: Jesmo favoriti protiv Diadore ali to moramo pokazati na parketu
Košarka

L. Bujas: Jesmo favoriti protiv Diadore ali to moramo pokazati na parketu

Jedno je sigurno, bit će itekako zanimljivo večeras na Bilom Brigu u susretu prvog kruga košarkaškog Kupa Krešimria Ćosića. Snage će odmjeriti dva gradska predstavnika, KK Diadora i KK Jazine Arbanasi.

Igrači Diadore kažu da su spremni za ovaj ogled i jedva čekaju da susret počne. Što kažu u drugom taboru, onom iz kulntih Jazina, pitali smo trenera KK Jazine Arbanasi, Luku Bujasa.

“Naš je cilj jasan a to je prolazak dalje uz sav respekt prema Diadori koja u svojim redovima ima igrače koji znaju igrati košarku a i igrali su ju na višem nivou. Ipak, mislim da bi naša sprema i veći broj utakmica ove sezone kao i individualni kvalitet trebali doći do izražaja. Koliko ih respektiramo govori podatak da smo odradili i trening u njihovoj dvorani. Priprema za njih je ista kao i za sve naše suparnike do sada.  Ne želimo nikog podcijeniti, Krešin Kup gledamo kao natjecanje u kojem bi ove sezone možda mogli napraviti nekakav iskorak. Dat ćemo sve od sebe da tu utakmicu riješimo u svoju korist, realno gledajući favoriti smo ali to ćemo morati pokazati i na parketu”.

Utakmica će se igrati s početkom u 21 sat u dvorani OŠ Zadarski otoci.