D. Karlović: Vjerujem da će dvorana protiv Srbije biti puna a atmosfera izvrsna

Vrijeme čitanja: < 1 min

Hrvatska rukometna reprezentacija opet dolazi u Krešin dom. Kauboji će u travnju sljedeće godine nastaviti kvalifikacije za plasman na Europsko prvenstvo. U četvrtom kolu Hrvatska će u Zadru, na Višnjiku 13. travnja biti domaćin Srbiji.

Direktor ŠC Višnjik Denis Karlović.

„Sretni smo što će reprezentacija opet gostovati u Zadru. Puno nam to znači i veselimo se njihovom dolasku u naš grad nakon izvjesnog vremena. Dolazi nam atraktivan protivnik, vjerujem da će dvorana biti puna i da će dečki u toj sjajnoj atmosferi poraziti Srbiju. Mi smo se već pokazali kao odlični domaćini i organizatori tako da će i ovog puta sve biti na visokom nivou odrađeno”.

Je li bilo teško opet reprezentaciju dovest u Zadar.

„I nije, iz razloga što imamo odličnu suradnju s HRS-om, često se čujemo i surađujemo. Drago mi je da je tako, u planu je i organiziranje priprema različitih selekcija kod nas, uvijek smo za njih na dispoziciji i sretni smo kad god nam najave svoj dolazak”.

Zadnji put Kauboji su u Zadru bili 2016. godine kada su se 17. srpnja u sklopu priprema za odlazak na Olimpijske igre u Riju sastali sa Švedskom. Ne sumnjamo da će i ovog puta Višnjik biti pun jer igrat će se puno značajnija kvalifikacijska utakmica a i ime suparnika vrlo je atraktivno.