Nazor nakon razvaljivanja: „Nije mi bila namjera uvrijediti nikoga, a posebno ne veliki klub poput Cibone!“

Vrijeme čitanja: < 1 min

Zadar je izdominirao Cibonu pod Tornjem, a evo što su nakon utakmice rekli i treneri jedne i druge momčadi.

Ante Nazor, trener Zadra:

„Dominirali smo od starta. Čestitam svojim momcina na požrtvovnoj borbi. Čestitam svom staffu na dobroj pripremi, jer sam ja mjesec dana tu. Jednostavno smo ušli čvrsto, ušli smo borbeno, koncentrirano, da nam se ne dogodi ono izdanje od prije dva tjedna u domaćem prvenstvu. Bilo je tu nekih trenutaka kojima nisam bio zadovoljan ali išao nam je na ruku loš šuterski dan momčadi Cibone koja je šuterska momčad i anulirali smo taj njihov dobar start“, rekao je Nazor kojeg nisu pretjerano pogodili prigovori koji su stigli iz redova Cibone gdje su mu zamjerili da je tjerao svoje igrače do maksimuma i u posljednjem napadu pri razlici većoj od 30 koševa.

„I na treningu i na utakmici inzistiram da se igra od početka do kraja. To je čisto edukatibilno. Stvarno mi nije bila namjera uvrijediti nikoga, a posebno ne veliki klub kao što je Cibona.“

Trener Cibone, Ivan Velić,:

“Čestitam Zadru na zasluženoj pobjedi. Mi se nismo pojavili na večerašnjem susretu, bili smo van ritma, van energije, mentalno. Razigrali smo ekipu Zadra u 1. četvrtini i sliku cijele utakmice predstavlja onaj šut Bašića na isteku četvrtine za šut za 3 poena. Oni su nagrađeni za ono što su radili na terenu, gdje su bili puno agresivniji od nas a s druge strane mi smo mislili da će pobjeda doći sama od sebe a tako se ne može ući u utakmicu. Poslije kad smo ušli u neke promjene nije išlo jer smo ih razigrali.”

 

Foto: Sport023