Nazor uoči Alkara: Susret će nam dobro doći da prije Cibone vratimo neke igrače u formu

Vrijeme čitanja: < 1 min

Sedmo kolo na rasporedu je u HT Premijer košarkaškoj ligi. Igrači Zadra nakon slavlja prije dva dana u dalmatinskom derbiju na gostovanju kod Splita danas u Krešinom domu dočekuju momčad sinjskog Alkara.

Zadrani su veliki favoriti u ovom srazu i sve osim njihove uvjerljive pobjede bilo bi veliko iznenađenje uz sav respekt prema momčadi Alkara. Četiri pobjede i dva poraza učinak je Zadra do sada u natjecanju HT Premijer lige te se nalazi na četvrtom mjestu dok su Sinjani s tri pobjede i tri poraza trenutačno sedmi sastav lige.

Ante Nazor, trener Zadra

“Riječ je o kvalitetnom protivniku koji je imao dobre partije ove godine, posebno na domaćem terenu. Oslonjen je na trokut beka Browna, krila Kanaeta i centra Vučića oko kojih je posložena plejada što mladih i potentnih, što starijih i iskusnih igrača. Alkar na tragu toga pruža dobre partije te igra atraktivno i na veliki broj poena. Susret će nam dobro doći u ovom mikro-ciklusu pred dvoboj s Cibonom da neke vratimo u formu i damo priliku onima koji su manje igrali te samim time nametnemo tempo i ritam koji će biti dostatni da ispravimo nedostatke koje smo vidjeli i u Splitu”.

Utakmica je na rasporedu od 19 sati. Povremena javljanja možete slušati u programu Radio Zadra.