1. Sonik ŽMNL: Vrsi i dalje ne opraštaju nikome i s maksimalnim učinkom drže čelnu poziciju

Vrijeme čitanja: 1 min

Vrsi i dalje ne opraštaju nikome i s maksimalnim učinkom drže čelnu poziciju. Gauni su pružali kakav takav otpor no častan poraz je jedino što su mogli dobiti, i na kraju dobili.

Kontrol biro se vratio pobjedama nakon nekoliko lošijih izvedbi. Samba je vrlo brzo došla u zaostatak i takoreći cijelu utakmicu hvatala prednost KB. Naravno u takvom ritmu se gubi snaga i poraz se nije mogao izbjeći.

Idassa Nadin je na krilima Stipe Vujevića, tvorca hattricka, porazila Puntamiku. Visokih četiri razlike je na kraju ublaženo, no fenjer na tablici ponovno stoji na Puntamiki.

Zvona na Ploči napokon slave pobjedu svojih igrača. Hrabra i pametna igra, iako bez zamjene, je bila dovoljna da se porazi neprepoznatljivi Ugljan, koji je u očitom padu forme.

Poljica, tj.Kevrić i Toni Vučković, su matirali Plovaniju i tako joj zadali bolan poraz. Taktička izvedba i otupljivanje najjačih aduta Plovanije bio je recept za pobjedu. Očekivalo se puno više od profesora Juričića i njegovih učenika, ali hitovi Dražena Zečića od prethodne noći, još uvijek su glasno odzvanjali u njihovim ušima!

Kada je na pola utakmice Karlo Zrilić svojim trećim zgoditkom doveo Stanove u vodstvo od dva gola razlike, činilo se da Varoš upada u probleme. No nastavak je donio lepršave i efikasne prvake i pobjeda je upisana, teže od očekivanoga ali tri boda se pišu. Mlada momčad sa Stanova po ko zna koji put ove sezone, nakon početnog vodstva i dobre igre ipak potpisuje još jedan pora.

Jednosmjerna ulica je bio dvoboj Paklenice i Tina, a krajnjih sedam golova je ogledalo utakmice. Otpočetka se znalo tko je gazda u dvorištu i tim smjerom je išla utakmica u kojoj se trojka Baščevan-Kolega-Katalinić ravnopravno podijelila u strijelcima.

Tekst: Krešimir Zrilić

Foto: Futsal Zadar