Odbojkaši Zadra na Meterizama bez problema svladali oslabljeni Šibenik!

Vrijeme čitanja: < 1 min

Iza Odbojkaškog kluba Zadar uspješan je vikend. Nakon što su u subotu odbojkašice u Rijeci bez problema pobijedile Drenovu, na isti su način u dvoboju 6. kola Prve lige do slavlja došli i odbojkaši i to na uvijek neugodnom gostovanju kod Šibenika. No, ovog puta drame nije bilo. Zadrani su manjih problema imali tek u prvom setu dok su u druga dva dominirali i potpuno zasluženo došli do svoje treće pobjede u ovom natjecanju.

Istina, Šibenčani su na ovoj utakmici bili lišeni usluga svoja tri najbolja prvotimca što je Zadranima dodatno olakšalo posao.

„Nisu nam pružili gotovo nikakav otpor ali ja se ne bi s tim zamarao. To su njihovi problemi i to nikako ne umanjuje našu pobjedu. Nama su važna tri boda a jesmo li ih osvojili protiv Šibenika ili koga drugog meni je sasvim svejedno. Još mi je važnije da su se svi moji igrači upisali u zapisnik tako da i s te strane možemo biti zadovoljni. Sada se u miru možemo okrenuti pripremi sljedeće utakmice“, izjavio je trener Zadra Marin Masnić.

U 7. kolu koje je na rasporedu ovog vikenda odbojkaši Zadra će na Višnjiku ugostiti Croatiju, dok odbojkašice dočekuju Kostrenu.

 

Foto: Sport023