G. Jovančević: Naši dečki zaslužuju pun bazen zbog svog profesionalnog odnosa prema vaterpolu

Vrijeme čitanja: 1 min

Večeras je na rasporedu utakmica 4. kola Triglav A2 regionalne lige koju će na zadarskom bazenu odigrati vaterpolisti Zadra 1952 i Valjeva.

„U odnosu na prošlu sezonu kada su nas dva puta tijesno pobijedili vjerujemo u treću sreću. Iako su oni u velikoj mjeri promijenili momčad, i dalje su jaki. Najveće pojačanje im je trener Igor Milanović kojeg ne treba posebno predstavljati. Sam njegov angažman na klupi govori da u tom klubu misle ozbiljno” – ističe trener VK Zadar 1952, Goran Jovančević.

Pobjeda bi jako dobro došla.

„Itekako, ono s čim se stalno borimo na svakom treningu je to da im na sve načine pokušavamo objasniti da moraju sebi puno više vjerovati. Kvalitetu imaju i sve je na njima. Dižemo se u formi, imamo sada četiri utakmice u nizu gdje želimo postići puno toga. Kako se kaže, srce se mora ostaviti u bazenu, ako bude tako onda je to, to”.

Podrška s tribina.

„Mislim da ovi mladići zaslužuju pun bazen, jer dva puta po nekoliko sati na dan treniraju. Naš odnos prema njima je amaterski a njihov prema klubu profesionalni. Skidam im kapu za sve, tjeraju nas na još jači i predaniji rad i to mi cijenimo jako”.

Ogled će se igrati s početkom u 18 sati.