27 lip 2022
G. Jovančević: Naši dečki zaslužuju pun bazen zbog svog profesionalnog odnosa prema vaterpolu
Naslovna slider

G. Jovančević: Naši dečki zaslužuju pun bazen zbog svog profesionalnog odnosa prema vaterpolu

Večeras je na rasporedu utakmica 4. kola Triglav A2 regionalne lige koju će na zadarskom bazenu odigrati vaterpolisti Zadra 1952 i Valjeva.

„U odnosu na prošlu sezonu kada su nas dva puta tijesno pobijedili vjerujemo u treću sreću. Iako su oni u velikoj mjeri promijenili momčad, i dalje su jaki. Najveće pojačanje im je trener Igor Milanović kojeg ne treba posebno predstavljati. Sam njegov angažman na klupi govori da u tom klubu misle ozbiljno” – ističe trener VK Zadar 1952, Goran Jovančević.

Pobjeda bi jako dobro došla.

„Itekako, ono s čim se stalno borimo na svakom treningu je to da im na sve načine pokušavamo objasniti da moraju sebi puno više vjerovati. Kvalitetu imaju i sve je na njima. Dižemo se u formi, imamo sada četiri utakmice u nizu gdje želimo postići puno toga. Kako se kaže, srce se mora ostaviti u bazenu, ako bude tako onda je to, to”.

Podrška s tribina.

„Mislim da ovi mladići zaslužuju pun bazen, jer dva puta po nekoliko sati na dan treniraju. Naš odnos prema njima je amaterski a njihov prema klubu profesionalni. Skidam im kapu za sve, tjeraju nas na još jači i predaniji rad i to mi cijenimo jako”.

Ogled će se igrati s početkom u 18 sati.