1.Sonik ŽMNL: Lov na Vrsi je otvoren, a ulogu lovca u ovom kolu imaju Gauni

Vrijeme čitanja: 2 min

Lov na Vrsi je otvoren, a ulogu lovca u ovom kolu imaju Gauni.  Lider je stopostotan i sigurno da je favorit u ovom dvoboju, no Gauni često znaju i sebe iznenaditi. Stoga ulažemo dozu opreza na sraz u kojem sve prognoze idu na stranu Vrsi.

Dva kola je Kontrol biro bez bodova i treća nula zaredom bi upalila sirenu za opću opasnost. Samba je do prije nekog vremena izgledala kao šansa za vađenje, no njihove igre i položaj na tablici govore da će se mnogi mučiti da bi došli do pobjede nad njima, pa tako i Kontrol biro.

Zelić je tijekom tjedna donio prve bodove Puntamiki i tako ih pomakao s dna ljestvice. Nema puno vremena za slavlje jer u zasjedi čeka opasna Idassa Nadin koja u zadnje vrijeme oscilira, ali je očito da individualna kvaliteta kod njih itekako postoji.

Ugljan bi pobjedom nad Pločom odmakao od njih i za neko vrijeme se makao od borbe za opstanak. Ima li snage i motiva na Ploči, pa da njihovi igrači napokon dođu do prve pobjede ostaje da se vidi, širokih očiju.

Plovanija i Poljica računaju da će doći do bodova. Nažalost, mjesta u tom pobjedničkom vlaku ima samo za jednoga iako svaka momčad ima svoje “karike”. Golgeterski duo Margarin-Šušić je glavni razlog nesanice u Poljicima i hoće li se naći lijek za to ostaje nam tek za vidjeti!

Varoš će dočekati Stanove i tu sve izgleda jasno, pobjeda aktualnih prvaka. Međutim Tumina bojna je hrabra i najjača kad je otpišu, a to su dokazali nebrojeno puta.

Tin je poražen i to je uvijek vijest pa iako od aktualnog lidera. Paklenica vidi svoj tračak nade, no jesu li naočale čiste, jeli pogled jasan. Tin je moćan i goropadan, Paklenica je brza i mlada, a tek treba vidjeti kako će posložiti karte za dvoboj s trofejnim Tinom.

Tekst: Krešimir Zrilić

Foto: Futsal Zadar