Dino Palčić, KK Sonik Puntamika: “Nemamo imperativa, uživamo u košarci i spremni smo uzeti sve ponuđeno”

Vrijeme čitanja: 1 min

Neizostavni kotačić u momčadi KK Sonik Puntamike definitivno je Dino Palčić. Često se zna čuti u dvorani, kada igra Dino igraju i Puntamičani. To je i točno, njegova energija na parketu često je i presudan faktor u mnogim slavljima momčadi koju vodi Šime Kraljević.

Odlično su Puntamičani krenuli u sezonu te su na omjeru od četiri pobjede i jednog poraza.

„ Okupili smo se ove sezone s dosta izmjenjenom momčadi u odnosu na prošlu godinu što se i očekivalo s obzirom na viši rang u koji smo ušli. Sve su to domaći momci te nam nije trebalo puno vremena za uigravanje. Zadovoljni smo odrađenim do sada budući da nas već ovog vikenda očekuje novo gostovanje, četvrto u uvodnih šest kola i to kod neporažene Dubrave“.

Ono što se primjeti i s tribina je odlična atmosfera u momčadi.

 „Mislim da je atmosfera vrhunska i da smo stvarno prava klapa što i pokazujemo svaku utakmicu borbom i zalaganjem jedan za drugoga. Nismo si nametnuli nikakve ciljeve na početku sezone, najbitnije je bilo skupiti bazu domaćih zadarskih igrača koji će narednih godina predstavljati naš grad jer mislim da nema smisla na ovoj razini natjecanja lutati sa stranim pojačanjima. Mislim da smo s tim ispunili naš najbitniji cilj a i cilj kojeg bi većina ekipa trebala imati“.

Ambicije, jesu li porasle nakon pravog ulaska u sezonu.

 „Kao sto sam i rekao ne namećemo sebi nikakav imperativ, tu smo da uživamo u kosarci a ako nam se ukaže prilika za nešto više naravno da ćemo ju nastojati iskoristiti“.

Spomenuli smo sljedećeg suparnika zagrebačku Dubravu.

„Ako se mi budemo držali našeg sustava te ne budemo iskakali iz sistema vjerujem da se u Zadar možemo vratiti s dva boda. Tome težimo i sve ćemo uraditi da Dubravi nanesemo prvi poraz“ – zaključio je Palčić.