20 sij 2021
A. Nazor: Mega je pravi test za nas, riječ je o momčadi koja igra modernu košarku
Košarka

A. Nazor: Mega je pravi test za nas, riječ je o momčadi koja igra modernu košarku

Jedan dan ostao je do utakmice sedmog kola regionalne ABA lige kojeg će u dvorani Krešimira Ćosića odigrati košarkaši Zadra i mega Bemaxa. Utakmica će se igrati s početkom u 20 sati.

Ante Nazor, trener momčadi s Višnjika.

“Spremno dočekujemo protivnika koji je zaista zahtjevan. O njima nije potrebno trošiti riječi jer svi znaju da je to jedna mlada i atraktivna ekipa koja igra modernu košarku i ima određenu plemenitost, što im daje za pravo da vide svoju projekciju i izvan okvira ABA lige. Stoga se moramo maksimalno pripremiti za obranu i pariranje u fizičkom dijelu gdje očekujem nebrojeno puno kontakata. Moramo ući u pametne posjede jer ako budemo imali problema s izgubljenim loptama kao prošlu utakmicu, ovaj će protivnik to puno ozbiljnije kazniti. Bit će to pravi test za nas, neke stvari još uvijek dorađujemo i možda neće izgledati najbolje, ali vjerujem da ćemo izgledati racionalno i produktivno te da ćemo i na ovoj utakmici ispraviti one greške koje smo vidjeli u prethodnima.”

Uoči ovog dvoboja Mega je na omjeru od pet pobjeda i svega jednog poraza dok je Zadar do sada ostvario dvije pobjede uz četiri poraza.

Foto: Z. Kucelin