M. Jovančević: Respektiramo Valjevo ali bodovi ostaju na Višnjiku

Vrijeme čitanja: < 1 min

Tri kola odigrana su u Triglav A2 regionalnoj vaterpolo ligi. Igrači VK Zadar 1952 na omjeru su od jedne pobjede i dva poraza. Izgubili su od Naisa i Solarisa dok su pred svojim navijačima bili bolji od Medveščaka.

U klubu to s punim pravom smatraju i više nego dobrim ulaskom u sezonu, budući da su u prethodna dva izdanja prve bodove osvajali tek u kasnijoj fazi prvenstva.

„Mislim da se naša ovogodišnja momčad ne može mjeriti s lanjskom a i onom od prije dvije sezone. Mi koji smo tu u klubu od prvog dana ipak smo iskusniji za dvije sezone igranja seniorskog vaterpola i to nam puno znači. Svjesni smo da se više ne možemo izvlačiti na mladost, stvar je vrlo jednostavna, ili možemo ili ne možemo igrati vaterpolo na visokoj razini. Ja vjerujem da smo spremni za to a da smo na dobrom putu pokazuju i prva tri odigrana kola u kojima smo ostavili i više nego dobar dojam“ – kaže igrač VK Zadar 1952, Marin Jovančević.

Prošlog vikenda nisu igrali, bila je kratka stanka.

„To nam je dobro došlo da se još bolje uigramo. Treniramo jako, dva puta dnevno i rezultat tog predanog rada još će biti vidljiviji kako sezona bude odmicala“.

Gost Višnjika u subotu je Valjevo Gorenje.

„Kao i svakog suparnika i njih maksimalno uvažavamo ali se ne bojimo. Igramo pred svojim navijačima koje ovom prilikom i pozivam da dođu i budu nam podrška. Vjerujem u naše dobro izdanje i osvajanje tri boda koja bi nam puno značila u nastavku sezone“.

Ogled će se igrati s početkom u 18 sati.