Krešimir Sunara nakon poraza od Osijeka: „Bili smo nestrpljivi!“

Vrijeme čitanja: 1 min

Nakon sedam uzastopnih utakmica bez poraza u natjecanju Druge HNL, nogometaši Zadra izgubili su i drugu utakmicu zaredom u ovom natjecanju. Nakon domaćeg poraza od druge momčadi Dinama, Zadrani su jučer u susretu 11. kola izgubili i na gostovanju kod druge momčadi Osijeka.

„Osijek je zasluženo pobijedio. Potrošili smo se i fizički i psihički u ove tri prethodne utakmice protiv Varaždina, Lokomotive i Dinama i nismo bili pravi. Odigrali smo možda i najlošiju utakmicu u prvenstvu dosada. Bili smo i bez šestorice važnih igrača i nismo imali širinu i odgovor pogotovo u drugom poluvremenu gdje nam je nedostajao pomak u igri koja, moram priznati, nije bila na nivou. Ovim mladim ekipama koje su trkački potentne mi ne možemo parirati. Ali ima načina na koji se i takve utakmice mogu pobijediti. Bili smo nestrpljivi. Nažalost, primili smo gol, a ovo je i prva utakmica nakon dugo vremena da ga nismo postigli. Sve u svemu nismo zaslužili pobjedu protiv Osijeka“, izjavio je Krešimir Sunara, trener nogometaša Zadra koji će do zimskog odmora odigrati još samo dva kola. U prvom u njih u subotu gostuju kod posljednje plasiranog Solina, dok će polusezonu zaključiti domaćom utakmicom protiv Međimurja.

„Već danas ostavljamo Osijek po strani i okrećemo se pripremi utakmice protiv Solina i Međimurja. Moram naglasiti kako smo u ovim zadnjim utakmicama igrali protiv ekipa koje su u samom vrhu Druge lige. Mislim da smo na dobrom putu da i njima budemo konkurentni. Solin i Međimurje su iz donjeg doma i nadam se da ćemo tu pokazati svoju kvalitetu. Ali podvlačim još jednom, smatram kako nas je ta širina, gdje nam je nedostajalo nekoliko igrača, sputavala da napravimo dobar rezultat“, za kraj će Sunara.

 

Foto: Sport023