2.ŽMNL: U drugoj diviziji, stvorila se prava gužva na tablici!

Vrijeme čitanja: 1 min

Do besplatnih bodova je stigla Brodarica iz razloga što Sv.Mihovil nije imao dovoljan broj igrača za nastup.

Naizgled mirna utakmica je bila između Murvice i Primorca, no start za svaku loptu i osvajanje svakog metra terena je bilo dostojno derbija kola. Na kraju je presudio gol Ivana Rodića te se tako Murvica priključila borbi za vrh, dok je Primorac upisao prvi poraz.

I srazu broja jedan je prošao dvoboj Višnjika i Young Boysa. Jedan pogodak Luke Bašića je bio dovoljan za prvu pobjedu svoje momčadi i prvi poraz Boysa. Tako je ekipa iz Giovannija pobjegla s dna dok su Smilčićani zapeli u gužvi koja vlada na tablici.

S nestrpljenjem se čekao dvoboj Sv.Ante i Bilog briga. Oprezna igra nije nudila velik broj golova, pa je nakon nekoliko šansi svetaca Bili brig došao do prednosti. Ipak prvi topnik lige Roberto Viduka je brzo poravnao, a sve je zapečatio remek djelom Šime Klarin i pjesma Svetog Ante je mogla početi.

Na pobjedničku rutu su se vratili i Raštančani, te su se popeli na tablici. Kontra pamti i ljepše dane i trenutni “fenjer” koji drže nije baš ono što su planirali i što se od njih očekivalo.

Tornado je opet na toplo-hladno, a ovaj put je kuglica pala na pobjedu. Njihova žrtva je bio Mali caffe koji pokušava sve, bori se rukama i nogama za bodove, kojih zasad fali. Tornado je tako ušao u malo mirnije vode.

Novi iks su upisali kraljevi remija, Dasiaddo. Ovaj put su podijelili plijen s Balijem i produžili svoj niz neporaženosti. Poanta cijele priče druge divizije je izjednačenost, neizvjesnost i sve veća napetost iz kola u kolo i to se pokazuju dosadašnji rezultati.

Tekst: Krešimir Zrilić

Foto: Futsal Zadar