27 lip 2022
Toni Dujić: Hvala Gladijatorima na ukazanoj prilici, presretan sam što sam postao dio uspješnog tima
Borilački

Toni Dujić: Hvala Gladijatorima na ukazanoj prilici, presretan sam što sam postao dio uspješnog tima

Zadarske snage u zagrebačkom Boksačkom klubu Gladijator dobile su nedavno i pojačanje. Uz ranije pristiglog boksača Tonija Filipija te trenera Josipa Mitrovića stručni kadar Tome Kadića još se proširio. Stigao je i mladi 21 godišnji Toni Dujić, student treće godine kineziologije koji s Mitrovićem radi u dvorani na Kustošiji.

Toni je sam sebe i predstavio.

„Mogu reći da sam odmalena u borilačkim sportovima, točnije od sedme godine. Počeo sam s judom, zatim sam se prebacio na jiu jitsu dok sam zadnjih šest godina u boksu kojeg sam trenirao u BK Zadar kod strica Davora Dujića. Ljubav prema sportu naslijedio sam od svoje obitelji, svi su usko vezani uz sportu, spomenuo sam jednog strica Davora koji je u boksu dok je drugi Ivica veliki navijač svih zadarskih klubova a i sam se okušao u košarci kratko vrijeme igrajući za KK Stanovi. Također i moj otac Marijan je završio kineziologiju tako da je nekako bilo i logično da ja krenem tim putem”.

BK Gladijator, zadarski trenerski kadar, Mitrović – Dujić.

„Presretan sam što sam dobio poziv i priliku od Tome Kadića da radim i učim u jednom tako dobrom i kvalitetnom klubu. Svaki trening donosi nova saznanja i stvarno s velikim oduševljenjem samo krenuo u ovo za sebe novo poglavlje”.

Zadatak Dujića i Mitrovića jest.

„Nas dvoje smo u dvorani na Kustošiji gdje radimo s početnicima. Imamo ih za sada tridesetak, treniramo svaki dan. Sve to nadgleda Tomo i onda će on one za koje procijeni da bi mogli biti novi natjecatelji uzeti ih kod sebe i još boksački obraditi na pravi način sa svojim pomoćnicima. Svi radimo kao uigrani tim i to je po meni važan preduvjet za i napraviti nešto više. Uživam u ovome i ovo je ono s čime se želim i dalje baviti” – dodao je na kraju Dujić.