Ante Nazor: “Čestitam publici jer je bilo zaista ugodno biti u dvorani!”

Vrijeme čitanja: 1 min

Košarkaši Zadra uspjeli u svojoj namjeri da u utakmicama protiv Krke u ABA ligi te Osijeka u domaćem prvenstvu ostvare maksimalan učinak, odnosno dvije pobjede.

Razveselilo je to i trenera Antu Nazora koji je tako u svojoj četvrtoj utakmici u novom mandatu na klupi Zadra došao do svoje treće pobjede.

“Pripremali smo se za oštrog Osijeka koji igra dobru košarku. Ovo je zbilja pismena ekipa, rašili su nas dobro. Ali odlučili smo dati malo više prilike igračima koji su protiv Krke manje participirali. Nije regularno da se dvije ovako ozbiljne utakmice igraju u 24 sata. Ali dobro, važno je da smo pobijedili u obje i idemo dalje. Ono što je još vrlo bitno jest da mi ne smijemo dozvoliti da se netko “brije” na nas, a da mi ne odgovorimo.”

Novinare je zanimalo zašto nijednu minutu na parketu nije proveo Malcolm Grant.

“Grant se požalio na bol u nozi pa nismo htjeli riskirati. A htio sam i nagraditi Luku Tomasa na energiji i doprinosu koji je u nekoliko važnih momenata dao u Novom Mestu. Čestitam i publici jer je bilo zaista ugodno biti u dvorani večeras.”

Svoje viđenje jučerašnjeg dvoboja dao je i Mislav Brzoja.

“Čestitam Osijeku na odličnoj igri. Mi nismo ovu utakmicu uzeli zdravo za gotovo. Igrali smo kao da nema sutra i nismo razmišljali o tome da smo u subotu odigrali utakmicu u Novom Mestu. Drago mi da sam večeras iskočio ja što samo pokazuje kako ova momčad ima širinu. Ovo je zaista bila timska pobjeda.”

 

Foto: Sport023