19 tra 2024
Domeniko Kresoja pred Novu Gradišku: „Poštujemo ih, ali sve ovisi samo o našoj igri!“
Naslovna slider

Domeniko Kresoja pred Novu Gradišku: „Poštujemo ih, ali sve ovisi samo o našoj igri!“

Odbojkašice Zadra nakon poraza u Osijeku danas u svojoj dvorani dočekuju trećeplasiranu ekipu lige Novu Gradišku. Trener Zadranki Domeniko Kresoja osvrnuo se na utakmicu prošlog kola za koju kaže kako nije ostavila previše traga na ekipi.

“Spremili se jesmo za tu utakmicu i prva dva seta smo odigrali dobro ali u trećem nismo bili na zadovoljavajućoj razini. Međutim, ne želimo na to gledati kao na nešto dramatično i tragično jer sam ulazak u sezonu smatram da je izvrstan. Tri pobjede i poraz je odličan rezultat, a poraz u Osijeku ćemo shvatiti kao opomenu za ono što nam slijedi”

A slijedi Nova Gradiška na domaćem terenu.

“Iskreno ne znamo puno o njima. Osobno poznajem samo jednu igračicu koju sam prije dvije godine trenirao u Zagrebu. Ali mislim da i nije toliko bitno. Mi u svakoj utakmici, pa tako i u ovoj, ovisimo prvenstveno sami o sebi. Ako prikažemo onu igru iz prva tri kola mislim da ne bi trebalo biti problema. Smatram da smo kvalitetnija ekipa od Nove gradiške, pogotovo kod kuće.”

Ipak, pogled na ljestvicu sugerira kako bi utakmica mogla ponuditi i malo one sportske drame.

“Pa svakako. Ono su prošlu sezonu igrali u Superligi i to dovoljno govori. Pojačale su se s nekoliko igračica Đakova ali o tome koliko i kako treniraju nemamo nekakve konkretne informacije. Ali nama je prioritet da i dalje držimo domaći teren i da na njemu iskazujemo superiornost. Ako uđemo hrabro u tu utakmicu i ako se budemo držali dogovora i stvari koje radimo na treninzima mislim da ćemo ostvariti željeni rezultat, a to je pobjeda. Cure odlično rade na treninzima, motivirane su, pozitivne. I koliko god da je ekipa Nove gradiške dobra i trebamo je respektirati, sigurno je kako će dosta toga ipak ovisiti o našoj igri”, za kraj će Kresoja.

Utakmica se igra u dvorani 4 ŠC Višnjik, a početak je u 15 sati.

 

Foto: Sport023