Sportski vikend u ŠC Višnjik

Vrijeme čitanja: < 1 min

Ovog vikenda na Višnjiku sve će biti u znaku košarke jer je u subotu i nedjelju na rasporedu pet košarkaških utakmica, a sportski program otvaraju kadetkinje Zadra koje u sklopu natjecanja Dalmatinske kadetske lige dočekuju momčad Raguse. Susret se igra u subotu 3. studenog u pomoćnoj dvorani 2 s početkom u 15:00 sati.

U subotu se igra i utakmica 5. kola Prve ženske lige u kojoj se sastaju domaćin Žkk Zadar-službena stranica i Žkk Plamen Požega. Utakmica počinje u 18:00 sati, a igra se u pomoćnoj dvorani broj 3.

Sportska događanja u nedjelju počet će u 13:30 u pomoćnoj dvorani 3 košarkaškim ogledom Druge lige Jug između KK Sveučilište u Zadru i KK Mislav.

Aktivne će biti i odbojkašice Zadra koje će u nastavku Prve lige u susretu 5. kola ove nedjelje na Višnjiku od 15 sati ugostiti ekipu Nove Gradiške.

U istoj dvorani u 16:15 igra se susret 2. kola Druge ženske lige B skupine između ŽKK Zadar II i ŽKK Vodice, a u centralnoj dvorani s početkom u 20:00 sati igra se glavna utakmica vikenda, susret 5. kola HT Premijer lige u kojem košarkaši KK Zadar dočekuju momčad KK Vrijednosnice Osijek.

Prodaja ulaznica je na dan utakmice u na blagajni ŠC Višnjik od 10:00 sati pa do početka treće četvrtine. Cijene ulaznica su 30 kuna za tribine i 40 kuna za prsten, teleskop i press tribinu.