1.Sonik ŽMNL: Nitko nije nokautiran u petoj rundi, ali ožiljci su ostali

Vrijeme čitanja: 2 min

I to ponajprije na Idassi koja je upisala novi poraz. Početak je donio dvostruku prednost i činilo se da bodovi idu u Nadin. Ipak Samba je otplesala pobjednički ples, a glavni učitelj plesa je Luka Zdrilić koji je imao svoj show.Tako je Samba ovaj tjedan utržila 6 bodova jer su bodovi osvojeni i u Biogradu.

Gauni upravo nakon poraza pomalo gube dah te su uzeli mršavi bod s Ugljanom. Pobjeda je mogla otići na obje strane no realan ishod je remi.

Puntamika je ostala na nuli i pogled na tablicu nije nimalo lijep. Ovaj put je poraz očekivan jer je s druge strane stajao Tin predvođen prvim strijelcem lige Denijem Kolegom, a to nije lagan posao. Tako Puntamici ostaju muke kako do prvih bodova, dok Tin kroči svojim pobjedničkim putem.

Gospoda iz Vrsi su i dalje vodeći na ljestvici sa sto posto učinka. Muku su mučili s Paklenicom koja se pokazala kao tvrd orah i dugo su držali lidere na laganoj vatrici. Ipak u konačnici je presudila duža klupa i bal iz Vrsi još traje.

Derbi začelja je pripao Poljicima dok crkvena zvona na Ploči zvone uzbune. Samo jedan bod i već poduža serija poraza Ploču drže na poziciji za ispadanje, iako je rano još o tome govoriti.

I za kraj smo ostavili dva junaka kola i igrače koji su svojim golovima donijeli pobjedu svojim ekipama. Prvi je Stipe Šušić koji je sam slomio Stanove s hattrickom. Prvi dio je bio izjednačen i sve je mirisalo na iks. No tada se pojavio Šušić i bilo je “hvala i doviđenja”.

A tek što je Dragan Radman napravio u derbiju kola između Varoši i Kontrol biroa, o tome će se još dugo pričati. Uz suradnju s Matom Bugarijom, Kontrol biro je bio osuđen na poraz, iako se moglo zakomplicirati da je Anić poentirao na prazan gol na isteku poluvremena. Nastavak u izvedbi maestra Radmana i bodovi ostaju u Varoši koji su opet na pobjedničkoj stazi.

Tekst: Krešimir Zrilić

Foto: Futsal Zadar