29 ožu 2024
I. Vrbnjak: Višnjik mora postati teško osvojiva utvrda
Foto: Nenad Opačić/ŠC Višnjik
Naslovna slider

I. Vrbnjak: Višnjik mora postati teško osvojiva utvrda

Tri kola odigrana su u natjecanju Triglav A2 regionalne lige. Vaterpolisti Zadra 1952 imaju ostvareni učinak od jedne pobjede i dva poraza. Na startu sezone izgubili su na gostovanju kod Naisa, potom su kod kuće bili bolji od Medveščaka dok su prošlog vikenda minimalno poraženi u Crnici od Solarisa.

„Mislim da možemo biti zadovoljni ostvarenim do sada. Istina, ostaje žal za propuštenom prilikom u Nišu ali i to nam je dobra škola za dalje. Odlično smo izgledali protiv Medveščaka dok smo Solarisu pružili i više nego dobar otpor što me posebno veseli. Upravo taj susret u Šibeniku pokazao je da smo na pravom putu i da će se svi morati protiv nas dobro namučiti ukoliko nas žele pobijediti” – govori igrač momčadi s Višnjika, Ivan Vrbnjak.

Sastav Zadra u odnosu na prošle dvije godine u regionalnoj ligi.

„Dečki koji su nam se priključili iz svakog treninga u trening pokazuju da su pun pogodak. Odlično se slažemo u i van bazena. Generacijski smo tu negdje, veselimo se svakom treningu i utakmici i kad se još bolje uigramo i rezultati će biti još bolji””.

Valjevo Gorenje stiže na Višnjik.

„Respektiramo svakog suparnika, međutim, mi moram naš bazen obraniti. Višnjik mora postati utvrda iz koje će se teško nositi bodovi. Vjerujem da smo mi za to spremni, uz pomoć naših navijača ja sam uvjeren da će nova tri boda pripasti nama” – zaključio je Vrbnjak.