14 tra 2021
A. Nazor: Sve bolesti iz ovog ogleda moramo riješiti na treningu
Košarka

A. Nazor: Sve bolesti iz ovog ogleda moramo riješiti na treningu

Utakmicu za zaborav odigrali su sinoć u Draženovom domu košarkaši Zadra. Cibona ih je porazila s uvjerljivih 76:55 te im tako nanijela drugi poraz u HT Premijer ligi u četiri odigrana kola

“Čestitam Ciboni na zasluženoj pobjedi. Bili su spremni u ovoj utakmici, a mi smo nekako sve radili na pola. Ja sam naglasio da je ovo šuterska ekipa i ako se na te šuteve ne ulazi tvrdo, nego mlako i na pola, onda se jedna ovakva ekipa razigra i kontrolira ritam od početka do kraja. Mi smo nastojali uhvatiti taj ritam i nikako nismo uspjeli. Večeras sam vidio dosta toga što je momčad vratilo na ono staro i sad je moja zadaća da uđem u koštac s tim problemima i da momčad igra onako kako trener želi. Sad moramo sve one bolesti što smo ovdje vidjeli riješiti na treningu.”

Ivan Velić, trener Cibone:

“Uvjerljiva, sigurna pobjeda. Znali smo u svakom momentu što želimo i hoćemo. Guštao sam kako smo kažnjavali protivnika. Neke su stvari bile sitni problem, prvenstveno njihova tranzicija.  Sve ostalo je bilo perfektno. Nisam očekivao ovakvu utakmicu jer smo se potrošili u zadnje vrijeme ali kad su izišli na teren letjeli su na sve strane. Pokazali smo jednu dobru košarku večeras.”