Odlična prezentacija zadarskog boksa u Puli

Vrijeme čitanja: < 1 min

U Puli u boksačkom centru Patinaggio održan je Memorijal Velikani pulskoga boksa Aldo Buršić, ujedno i drugo kolo Hrvatske boksačke lige.

Nastupili su i zadarski boksački klubovi i to BK Zadar (Nikoleto Grdović +81k s trenerom Draganom Vidaićem, BK Bandog Martin Brtan 75 kg s trenerom Robijem Modrićem i Petar Krešimir Knežević iz BK Rebel s trenerima Marijom Nikolićem Paćom i Icom Vuletom.

Sva trojica naših boksača ostvarili su pobjede nad izuzetno teškim protivnicima. Treba posebno istaknuti mladog boksača BK Rebel Petra Krešimira koji je ujedno proglašen od strane stručnoga žirija jednoglasnom odlukom najboljim boksačem Hrvatske lige.

Pobjednički pehar mu je uručio Ante Vičević delegat HBS. Zadrani su dominirali pulskim ringom i u konkurenciji od 70-ak boksača pokazali da je Zadar s pravom i grad boksa.

Napominjemo da će Zadrani u pohod na medalje na jaki međunarodni turnir u Zagrebu koji se odrvava 15.11 otići s još više boksača i tako doprinijeti još većem razvoju kako boksača tako i zadarskoga boksa.